TERRORVOID PROMOTIONS ви претставува:
Еден од водечките бендови на Nuclear Blast, во април доаѓа во Скопје. Техничките death-metal виртуози DECAPITATED, заедно со HATE ќе нѐ потсетат зашто Полска важи за една од земјите со најдобра метал сцена во Европа. THY DESEASE е третиот бенд од Полска што таа вечер ќе свири во МКЦ.

Билетите во претпродажба ќе бидат по цена од 700 денари (на билетарницата на МКЦ и сите продажни центри на MK Tickets низ цела Македонија. Онлајн преку MK Tickets, на www.mktickets.mk.
На врата цената на билетите ќе биде 1000 денари.

Сподели