Концертна промоција на новиот, трет по ред, албум на Culture Development, насловен „Еднаш свет изградив“.

Место: МКЦ – Бифе Фросина
Влез: 150 денари
Албумот ќе биде достапен во CD формат, винил и на bandcamp – free download.

https://www.facebook.com/culturedevelopmentmk/?fref=ts

https://culturedevelopment.bandcamp.com/

ДИП / KRAN Records 2015

Сподели