После одличниот концерт на 14.10.2013, A Place To Bury STrangers се враќаат во МКЦ.
На турнејата на која го промовираат новиот албум Transfixiation (2015, Dead Oceans) и МКЦ Скопје повторно на мапата.
Вечерта ќе ја отворат GROOMS!

Билети за концертот на A Place To Bury Strangers и Grooms веќе во продажба.
Билетите се по цена:
Од 01.10 до 29.10 300 денари;
Од 30.10 до 05.11 400 денари;
На врата 500 денари;
Билетара на МКЦ и во Југотон ГТЦ 1 кат, Универзална Сала – Скопје, Тобако – МПМ ПРЕС, Тобако Гоги – Драчево, Тобако Дрводекор, Тобако 2 – Скопјанка, Tobacco Shop 8, Њу Тобако – Охрид, Оранж Тобако – Тетово и преку продажната мрежа на ВИП.

Корисни линкови:
АPTBS
http://aptbs.tumblr.com/
https://www.facebook.com/aplacetoburystrangers
A Place To Bury Strangers – “You Are The One” (Official Video)
A Place To Bury Strangers – “And I’m Up” (Official Video)
A Place To Bury Strangers – What We Don’t See (Official Video)
A Place To Bury Strangers – Supermaster (Official Video)

GROOMS
https://www.facebook.com/groomsmusic
Grooms – “Infinity Caller” (Official Video)
Grooms – “Cross Off” (Official Video)

 

Сподели