По трет пат.
Во соработка со КУД Катаман од Словенија, Кино Шишка од Словенија и КЦ Град од Белград, МКЦ го најавува музичкиот караван „ОД ВАРДАР ДО ТРИГЛАВ“.
Во рамки на CINEDAYS#14 на 14.11 во МКЦ СКопје настапуваат:
NIKKI LOUDER (Словенија)
THREESOME (Србија)
KNNT (Македонија)
Цена на билет 100 денари, билети во продажба на Билетарница МКЦ и преку продажната мрежа на МК ТИКЕТС,

Корисни линкови:
Threesome
https://threesome.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Threesome-125308034162388/
https://youtu.be/ePJ5vsdErPU
https://youtu.be/FJwh2AeYjWA

Nikki Louder
http://nikkilouder.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pages/Nikki-Louder/61342577710
https://youtu.be/R5UKlkdWuTE
https://youtu.be/Y9QxbBVullg

KNNT
https://soundcloud.com/k-n-n-t
https://www.facebook.com/KNNT-199885076739763/
https://sharla.bandcamp.com/album/nezhno-ep
https://www.youtube.com/watch?v=8fCErZM6RJo

Сподели