Драги пријатели, малата мечка ве кани на музичко патување:

Cocteau Twins – Victorialand (1986)

Планетариумска проекција: Даниел Анастасов

Среда, 22 јуни, 21 часот.  Планетариум, МКЦ

Музиката на Cocteau Twins е толку прекрасно нејасна, предизвикува чувства и создава состојби што се толку универзални, што те тера да помислиш: „Ова е за мене“. Оваа среда планетариумот ќе вибрира со ангелскиот глас на Елизабет. Трепетливо ќе патуваме на некое недостижно место.

Билетите (100 денари) се во строго ограничен број и достапни на билетарницата на МКЦ.

Cocteau Twins и уредот ќе климатизираат.

Сподели