Бесплатен Мугер Фугер концерт на платото пред МКЦ.
Промоција на одличниот нов албум насловен ПРОДОЛЖИ ДА СОНУВАШ (превземи го албумот ТУКА).
Како и секогаш така и овој пат со многу ампови,гитари.ударни и други инструменти…и многу,многу ликови.
Подгответе се добро ќе биде пожестоко од било кога.
Се гледаме пред МКЦ!

Сподели