Концертна промоција на новиот, четври албум „Јас сум земја“ на Новиот Почеток (The New Beginning).

сабота, 16 мај, 2015 @ Младински Културен Центар

специјални гости на концертот:
Generiss (Ѓорче)
BRIGHT SIGHT (Софија)
*Alternative Nation* (Макотекс)

Влезници: 150 ден. претпродажба / 200 ден. на врата

На самата промоција, албумот “Јас сум земја” ќе биде достапен по промотивни цени:
- vinyl: 500 ден.
- cd: 150 ден.

Албумот од 16 април е достапен во целост за преслушување:
BANDCAMP: http://noviotpochetok.bandcamp.com/
YOUTUBE: http://tinyurl.com/jas-sum-zemja

Дигиталниот албум може да се купи за минимум 1.99 € на BANDCAMP: http://noviotpochetok.bandcamp.com/

Сподели